AROBS ocupa locul 28 in topul companiilor de software din Europa, Orientul Mijlociu si AfricaCluj Napoca 30 Noiembrie 2009
Dezvoltarea rapida din ultimii cinci ani a plasat AROBS Transilvania Software pe locul 28 in cadrul sectorului software, respectiv pe locul 102 in topul general Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2009 – un top al primelor 500 de companii publice si private cu activitati in industria de tehnologie, media, telecomunicatii, industria medicala sau tehnologii ‘green’ din 26 de tari EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).
Prezentarea acestui top a avut loc in cadrul unui eveniment organizat la Londra in data de 24 noiembrie 2009, eveniment la care a participat d-nul Voicu Oprean, director general AROBS, alaturi de majoritatea reprezentantilor celor 500 de companii nominalizate.
Obtinerea de catre AROBS a unei rate de crestere a cifrei de afaceri de 1663% in contextul actualei crize economice care se resimte la nivel mondial reprezinta o realizare deosebita datorata atat echipei AROBS, cat si strategiei de dezvoltare a firmei care actioneaza pe o piata deosebit de dinamica: dezvoltarea de solutii software pentru terminale mobile, solutii de localizare si monitorizare a flotelor auto prin GPS, solutii SFA de automatizare a fortei de vanzari, de eficientizare a activitatii de depozitare, solutii destinate industriei turismului, dar şi dezvoltarii de software in regim de outsourcing si distribuţiei de sisteme de navigaţie GPS.
Topul Deloitte Technology Fast 500 reprezinta cel mai obiectiv element de referință in industria de tehnologie. Pentru a fi eligibile, companiile trebuie sa aiba activitate de cel puțin cinci ani, venituri operaționale de cel putin 50.000 de euro in primul an luat in calcul si de cel putin 800.000 de euro in anul curent.
„Produsul potrivit, bazat pe tehnologia potrivita si sustinut de echipa potrivita reprezinta solutia pentru contracararea recesiunii. In ciuda declinului global, serviciile si produsele care ruleaza tehnologii avansate, cum sunt telefoanele smart sau televizoarele high-definition au obtinut rezultate bune in ultimul an. Cele mai dinamice companii de tehnologie stiu ca performanta in vremuri de crestere nu este suficienta; ele trebuie sa fie capabile sa se distanteze de competitie in perioade tulburi”, spune David Halstead, Partener coordonator al programului Deloitte Technology Fast 500 EMEA.
Sursa aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu